2014. október 15., szerda

II. Takarékossági Családi Nap





A Takarékossági Világnap alkalmából ZSÁKOLD BE A ZSEBPÉNZT Családi Napot rendeznek a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont, 1. emeletén 2014. október 31-én, pénteken 14.00-19.00 óráig.

A rendezvény díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni itt lehet!


Egy kis ízelítő a programokból:

A különböző pénzügyi társasjátékok, a gazdálkodj okosan és a cash flow játék mellett a gyermekek felejthetetlen perceket szereztek az ugrálóvárban, s sokukra még szüleik sem ismertek rá, mikor felálltak az arcfestő asztalától! Sokan vattacukorral a kezükben játszottak, többen pedig a társasjátékokban mélyedtek el. A gyermekek örömére ott volt személyesen Garfield és Dörmögő Dömötör is! A jutalom sem maradhatott el, a legjobbak csokipénzzel gazdagodhattak.
Bár a gyerekeké volt a főszerep, a szülők sem maradtak programok nélkül. Az előadások során olyan elengedhetetlen témákról hallhattak hasznos tanácsokat, mint például a zsebpénz beosztása, a családi pénzügyi tervezés alapjai, különböző ötletes takarékossági tippek és a felkészülés a felsőoktatás költségeire. Nem mindegy, hogy milyen mintát tanul meg a gyerek a családban, hiszen a várható felsőoktatási költségekre való anyagi felkészülés egyre inkább a szülők felelőssége és feladata.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése