2015. január 16., péntek

3 ingyenes gyerekprogram a hétvégére jan.17-18.

3 gyerekkel az ember már meggondolja, hogy mikor mennyit tud szórakozásra költeni. Nálunk ez ebben a hónapban minimális, ezért előszeretettel keresem az ingyenes programokat, mert azért kikapcsolódásra nekünk is és a gyerekeknek is szükségünk van. Nekik főleg, hisz egész héten a félévi nagydolgozatokat írták a suliban, jó lesz kiszellőztetni a fejüket :)

A hétvégére 3 ingyenes programot is találtam:

1. 2015. január 17-én, szombaton  10 órától a  MÁV Szimfonikus Zenekar kamarazenekarának előadása várják a Csokonai Művelődési Házban az óvodásokat és a  kisiskolásokat. Az előadás témája: A tél.



2.  Január 17-én, szombaton 14 órától 15.30-ig várnak minden repülőgép mániás kis és nagyfiút a Köki Bevásárlóközpont családi programjára, ahol a résztvevők közösen kidekorálhatnak egy TU-154-es nagyméretű kartonmodelljét, és kis repülőmodellekre tervezhetnek egyedi dizájnt.


3. 2015 január 18-án, vasárnap a Városligeti Műjégpályán 10:00 órától este 20:00-ig vár a a Téli Sportágválasztó!
Ha még nem találtad meg a téli sportágadat, akkor ez a neked való sportrendezvény! A Téli Sportágválasztón rengeteg sportág közül választhatnak kicsik és nagyok egyaránt. A helyszínen hivatásos edzők és profi sportolók segítik a látogatókat a sportág kiválasztásában.

Ti se maradjatok otthon! Keressétek az ingyenes programokat és érezzétek jól magatokat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése