2014. július 16., szerda

Újra itt


Hiába is tagadnám, még mindig foglalkoztat, hogy hogyan is lehetne olcsóbban megoldani dolgokat. Lépten-nyomon valami spórolós dologba botlok és mindig az én kis elhagyott blogomra gondolok, hogy pont ide való lenne, amit találtam.

Itt a nyár, itthon vagyunk a 3 gyerkőcömmel. Ez már önmagában is egy kihívás, hogy hogyan lehet a nyári szünet 11 hetét értelmesen eltölteni úgy hogy ne menjen rá ingem-gatyám. Keresem- kutatom az olcsó vagy ingyenes programlehetőségeket.
Próbálok a konyhapénzből lecsippentve minél több pénzt félretenni a sulikezdésre, mert idén jóval drágább lesz, mint eddig bármikor volt.
Nekünk , mint nagycsaládosok eddig ingyen járt a tankönyv, de már májusban szóltak a suliban, hogy az őszre megrendelt tankönyv csomagra 12 ezer Ft volt fejenként a kvóta, ennyiért rendelhettek a tanárok könyvet, és ebbe a munkafüzetek nem fértek bele, azokat majd a szülőknek kell ősszel megvenniük. 2 iskolás gyermekem is lesz ősszel, de fogalmam sincs milyen összegre számítsak majd. Megkaptuk a tanároktól a szokásos listát is, hogy miket szerezzünk be szeptemberre, mind a 2 gyerkőcömnél 1,5 oldalas a lista!

Tartsatok velem, spóroljunk együtt! Mert spórolni mindig van ok, mindig van egy cél, amire lehet gyűjtögetni! Tűzz ki Te is egy célt és vágj bele velem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése