2012. május 26., szombat

Ingyenes Gyereknapi programok



Akiknek gyermekeik vannak, pontosan tudják mennyi pénz el tud menni egy ilyen napon. A gyerkőcök nincsenek tisztában a pénzzel még, csak elcsábulnak mindenre,amit meglátnak: vattacukor, kürtös kalács, játékok, dodzsem stb. Nekem a 3 gyerekkel ez 3x-os költség lenne, ha hagynám.

Próbálok átgondoltan nekivágni ennek a napnak, hogy a végén ne érezzem azt, hogy egy anyagi csőd volt.
Az én tippjeim a következők:

Gyermeknapon mindig valami ingyenes rendezvényre viszem őket, hogy a belépők árát megspóroljam. Mert hiába tudom, hogy szuper lenne az Állatkertbe vinni őket, nincs most kidobandó 8100 Ft-m a belépőre. ( csak zárójelben írom, hogy a teszveszen lehet venni az állatkertbe 1000 Ft/fő áron belépőt + Nat. Geo DVD jár hozzá ajándékba)

Itt Budapesten nagyon sok gyereknapi ingyenes rendezvény lesz, írok párat, hátha valaki még nem tudja hova is menjenek:
Kalandvár és Játékkiállítás a Vajdahunyadvárában

Gyereknapi programokkal várják a kicsiket a Corvin moziban és a Puskin moziban

A Városligetben is megrendezik a Gyermeknapot 

Meríts a Dunából! elnevezésű programmal várják a családokat a Margitszigeten 

Aki nem szeretne ennyire nagy tömegeket vonzó programra menni, az nézze meg a kerületi önkormányzatának az oldalán, hogy lesz-e a környékükön rendezvény. Nálunk szerencsére holnap több rendezvény is lesz a közelünkbe, így a benzinnel is tudunk spórolni, hogy nem kell messzire mennünk.

A rendezvényeken lévő pénznyelők ellen pedig úgy próbálok védekezni, hogy viszek magunkkal enni és innivalót. Vettem nekik buborékfújót az Auchanban 90 Ft/db áron, azt majd ott megkapják és el lesznek vele annyira, hogy ne kérjenek mást. A mini vidámparkok nekem a legnagyobb ellenségeim, mert 1 menet a körhintán 500 Ft/fő. Az nálunk ha a 3 gyerek és én felülünk 2 ezer Ft, de idén megígértem nekik, hogy 1x megengedem. Szóval ennyi pénzt viszek magammal és nem többet. Így biztos nem fognak tudni rábeszélni több körre:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése