Na jó, a gasztrobloggerek és az egészségtudatos olvasók most lapozzanak nyugodtan, de bevallom én vészhelyzetre mindig tartok itthon Bolognai port és spagetti tésztát :) Tudom, hogy műkaja és ezerszer jobb a valódi paradicsomból főzött szósz, de amikor alig van idő munka után már bármire, akkor ez engem mindig kihúz a bajból.
Hozzávalók:
bolognai por
darált hús 25- 30 dkg
spagetti tészta
sajt
Elkészítés a zacskón leírtak szerint. Elkészítési idő tészta főzéssel, sajt reszeléssel és terítéssel együtt 20 perc. Na jó, ha még a húst ki kell olvasztani a mélyhűtőből, akkor kicsit több:)
És a végeredmény mégis csak egy jó kis bolognai spagetti!
Költségvetés:
bolognai por 280 Ft
darált hús 250 Ft
tészta 220 Ft
sajt 100 Ft
Összesen: 850 Ft és ez nálunk 5 főnek pont elég. Egy adag 170 Ft.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése