2016. január 13., szerda

Bolognai spagetti

Na jó, a gasztrobloggerek és az egészségtudatos olvasók most lapozzanak nyugodtan, de bevallom én vészhelyzetre mindig tartok itthon Bolognai port és spagetti tésztát :) Tudom, hogy műkaja és ezerszer jobb a valódi paradicsomból főzött szósz, de amikor alig van idő munka után már bármire, akkor ez engem mindig kihúz a bajból.


Hozzávalók:
bolognai por
darált hús 25- 30 dkg
spagetti tészta
sajt

Elkészítés a zacskón leírtak szerint. Elkészítési idő tészta főzéssel, sajt reszeléssel és terítéssel együtt 20 perc. Na jó, ha még a húst ki kell olvasztani a mélyhűtőből, akkor kicsit több:)
És a végeredmény mégis csak egy jó kis bolognai spagetti!

Költségvetés:
bolognai por 280 Ft
darált hús 250 Ft
tészta 220 Ft
sajt 100 Ft
Összesen: 850 Ft és ez nálunk 5 főnek pont elég. Egy adag  170 Ft.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése